diumenge, 19 d’agost del 2007

Avuí no ens hem mogut de casa en tot el dia! la veritat és que ens ho mereixiem perquè no hem parat de voltar en tota la setmana. Hem rebut la nostra primera visita, la Maria (germana de l'Anna) i li hem estat fent una mica de tour turístic per la Val d'Orcia i Siena, on vam intentar anar a veure el Palio (una cursa de cavalls que es fa desde fa molts anys al bell mig de la seva magnífica plaça) però hi havia una cua tal per entrar a la plaça, i a ple sol, que ho vem deixar estar. Tot i que hem pogut fer algunes fotos als cavalls.



Per acabar la setmana hem anat a passar dos dies a Firenze, la capital de la Toscana. Haurà de passar tota una setmana per curar-nos les llagues dels nostres pobres peus ja que hem caminat com condemnats! Però ha valgut la pena, hem vist grans monuments, hem menjat d'allò més bé i a més, els dos hem estrenat sabates noves!! (Bé, no diré noms, però algú dels dos va perdre les sabates i en vam haver de comprar unes de noves..!!).



Les nostres peripècies continuen, per no dir que també hem hagut de fer dues reparacions al cotxe... i sembla que no seran les últimes, que demà l'hem de tornar a portar al mecànic (al final ens hi haurem d'abonar). En fí, a partir d'ara el cinturó ben apretat!!



Penjem una foto de les vertaderes escales que porten a les golfes ja que hi ha molta gent que s'ha pensat que eren les d'una foto que varem posar al My space. Aquelles eren unes escales que pujaven a una torre que varem visitar al poble de Massa Maritima. Les de la sofitta vindràn més endavant.


Us agraim molt a tots els que heu deixat missatges al blog o al myspace, ens han fet molta il·lusió i esperem que ho seguiu fent. També animar-vos a que pengeu les vostres fotos, i que envieu mails explicant com us han anat les vacances. Per cert els nostres nous números movils italians són els següents: 00393409930817 (Anna) i 00393409930816 (Sergi).

Petons i abraçades!!

5 comentaris:

Elena ha dit...

Eeeeeei!!!!em va fer molta il·lusió el missatge i vore q per fi ha arribat l'hora de viure el somni!!!felicitats!!!!!mmmm, no descarto un viatget a la toscana,pensa q sempre quedem per a un cafe a l'any, i és clar, eixes tradicions no es poden perdre, i si s'ha d'anar a itàlia...doncs es va!!!he vist per ahi que teniu un mail, aixina que les coses que vos vull explicar de la meua vida personal...ja ho faré a través d'ell!!!
de moment, porto to l'estiu a Benicarlandia (jejeje) fent lo dropo i vivint com una reineta!!!
vingam guapos, disfruteu això al màxim i ens veiem a la Toscana algun dia!!!molts b7s!!!!

Albert ha dit...

Oh! He sentit Benicarlàndia???
Hola nois, veig que ja esteu sota el ple sole!
Noi siamo ritornati oggi di Maroco. Siamo stanchi e un po' brociatti dal sole... Ci dispiace no avervi fatto ancora una visita, ma...ricordo una volta un vechio amico che me diceva: piano, piano si va lontano!
Quindi, noi...lo aviamo fatto cosí!
Ciao pescaos!
Ci parliamo doppo inshalá!

Maria Alcaraz i Frasquet ha dit...

Hola guapos!
Sóc la Maria valencianeta. que xixos esteu els dos!quin goig que feu!Amb la Queralt aterrarem dimecres a Palerm i d'ahi a Calàbria.A mi m'encantaria poder veure-vos i fer uns rajoys no? i a la Qüeri segur que també.animeu-se perquè porte orxata a la maleta i molts molts besets! (Arny, t'he trobat molt a faltar...)
Un beset molt fort i amunt!
Marieta

ot ha dit...

he parlat amb la txerri... diu que s'ho ha passat molt bé i que esteu molt bé :) me n'alegro...

Arni... a veure si em contestes el missatge que et vaig enviar... confirmació de reserva i tal...

per cert el segon cap de setmana de setembre és el meu aniv Hi seras?

Mercè ha dit...

Hola a tots dos!
Ja veig que heu fet un munt de coses durant aquests dies! No heu parat quiets! Que bé!
Nosaltres vem arribar fa un parell de dies i ahir dilluns ja vem fer la primera sortida gracienca amb una gintonics de més... Coses que passen.
Sergi, encara que que les golfes siguin baixetes i sigui una mica dificil pujar-hi, pensem venir a veure-us!!!!
Bueno guapos, un petó ben fort per tots dos!
Mercè