dissabte, 11 d’agost del 2007

Sotto la pioggia della Toscana

Després de ser perseguits per milers de llamps hem aconseguit arribar de nou a la nostra estimada llar (potser després d'aquesta experiència traumatica la nostra llar ha passat a ser estimada...)


Tal com varem dir, marxavem a la platja a fer uns dies de relax, agafar una mica de color, estrenar els peus d'ànec... aquestes coses que es fan a l'estiu... bé, ni relax, ni color, ni peus d'ànec! ha fet un temps refotudament horrible. Bajo el sol de la Toscana... que és?? una broma???

En fi...varem aprofitar per fer una mica de turisme per la zona i com no... menjar (aquí a Italia això sempre és aprofitar bé el temps, hi hagi llamps i trons o no!)



De fet, hauriem d'haver seguit els senyals que algú ens enviava ja que abans de marxar varem viure algunes peripècies: el cotxe es va quedar clavat just davant de casa quan el teniem aparcat per carregar-lo (recordem que és un carrer peatonal i no es pot estacionar el cotxe més de mitja hora). El quit de la qüestió és que s'havia quedat sense gasolina, així que varem agafar unes ampolles d'aigua i varem anar a la gasolinera més propera a 1 km aprox. Després de posar la gasolina al cotxe, encara no s'engegava, així que un paleta que estava aprop ens va donar un cop de mà. No va servir de gaire, ja que ens va acabar enviant al mecànic del poble, el qual ens va engegar el cotxe en un tres i no res, però amb una mala llet que espantava ja que l'haviem tret de la feina només per això (el cotxe s'havia negat al intentar engegar-lo varies vegades). Aquesta va ser la nostra novatada, i sembla que va servir d'algo ja que ara parem quasi a cada gasolinera que trobem (és broma...).



La zona on hem estat es diu Maremma a la provincia de Grosseto (la costa de la Toscana) concretament en un camping a Punta Ala. La zona és prou bonica, molta pineda i platges que no s'acaben mai, però farcida de càmpings per tota la costa, és a dir un pel massificada... Just davant es veu l'isola d'Elba, que sembla molt bonica i esperem poder anar-hi algun dia. El camping on hem estat és molt gran, i en una pineda molt maca tocant al mar, però està pensat sobretot per anar-hi en un bungalop, ja que per la resta les instal·lacions són mínimes... tot això per el més que respectable preu de 25 euros per nit. Però el que ens ha tocat més la pera ha estat que haviem d'estar un mínim de 3 nits, el que en un principi està prou bé, però que després de dos dies plovent a bots i barrals i amb un vent que no te res a envejar a la tramuntana, doncs suposa tirar els diners dels quals no anem pas sobrats...




Bé, però ara, després d'haver renunciat al nostre moreno, segur que asseborirem molt més la comoditat de la nostra piccola casa a San Quirico, on encara ens queden molts racons per descobrir. Petons i abraçades per tots. Ci vediamo.

Ah, i recordeu de penjar les vostres fotos quan torneu de les vacances!!

3 comentaris:

Maria ha dit...

Hola familia!!!

Ara que a ja fa uns dies que rondeu per aquí, i llegint totes les vostres peripecies, sembla que les vostres petites pors inicials es van esvaïnt!! Me'n alegro!!

Un peto molt fort des de la poc calorosa barcelona d'aquest estiu!

Muà!!

Unknown ha dit...

Jajaja! Déu ni do quines peripècies us estant passant a terres italianes. Ja és mala sort anar 3 dies a la platja i que us faci aquest mal temps, i què dir de lo del cotxe, hehehe, però me n'alegro que us hageu ensortit de totes elles.

No sé ara mateix a quines pors inicials es refereix la Maria però jo també me n'alegro molt si les esteu superant.

Petons i abraçades des de la molt calorosa ciutat de Chicago!!

Miq. ha dit...

ei! l'expedició esplaiera per terres italianes, austríaques i suïsses ja ha tornat.

A nosaltres també ens va deixar tirada una furgo un divendres a la tarda just entre un camping i una platja al "bonic" poble de Chiavari, al costat de Gènova. Vam haver d'esperar fins dilluns a la tarda perquè l'eficient mecànic italià ens la tingués a punt, però per sort vam poder prendre tot el sol que a Àustria i Suïssa no vam tenir.

M'alegro que uns n'aneu sortint.

Una abraçada!

PD: el tema de les fotos encara no sé com va...ja m'ho estudiaré